Offero

Piroska BartóknéTóth

Dány
0 értékelések száma
Követés
Regisztrációegy éve
Követők0
Aktív hirdetések6
Értékesítés0
Vásárlások0
HelyszínDány
Image from gallery
190 000 ft
Eladó kerti garnitúra Dány, Hozzáadva egy éveEladó a képen látható kerti garnitúra akácfával készült nagyon jó strapabíró.
Image from gallery
50 000 ft
Eladó kerti padok Dány, Hozzáadva egy éveEladó a képen látható kerti padok, akácfával készült nagyon jó strapabíró. Az ára darabonként értendő.
Image from gallery
300 000 ft
Eladó kerti garnitúra Dány, Hozzáadva egy éveEladó a képen látható vadonatúj kerti garnitúra akácfával készült nagyon jó strapabíró.
Image from gallery
Megállapodás szerint
Állást kínálok Dány, Hozzáadva egy éveMegbízható és tapasztalattal rendelkező hegesztőt illetve lakatost keresek lehetőleg Dány és környékén lévő legyen
Image from gallery
Megállapodás szerint
Megrendelést vállalok Dány, Hozzáadva egy éveMegrendelést vállalok kerti bútorokra akár egyedül vagy akár a barátokkal illetve a családdal együtt szeretne ki ülni a kertbe itt a megoldás. Keressen bátran. Akár ha meg ad nekem méretet az alapján is el lehet készíteni.
Image from gallery
Megállapodás szerint
Megrendelést vállalok Dány, Hozzáadva egy éveMegrendelést vállalok a képen látható kerti bútorokra akár egyedül vagy akár a barátokkal illetve a családdal együtt szeretne ki ülni, itt a megoldás. Privátba adok ár ajánlatot. Mindegyik fa lakkozott. Elég sok a megrendelés,de akár az ön méretei alapján is el lehet készíteni. Garanciát is vállalok. Megbízható és pontos precíz munkát végzek.